Ontdek Cuba tijdens een Rondreis

 
Een rondreis in Cuba is een fantastische manier om het land te verkennen, ontdek Cuba tijdens een individuele rondreis die je helemaal zelf samenstelt. Er zijn zoveel mogelijkheden en variaties mogelijk. Laat ons weten wat je belangrijk vind aan een vakantie en wij maken een mooi reisvoorstel op maat. Je kunt hierbij denken aan actief, sportief, cultuur, natuur, de stad of het platteland. Of natuurlijk een combinatie hiervan. Cuba is een land dat veel te bieden heeft.  Een geweldig land waar je vele indrukken zult opdoen en volop kunt genieten van de variëteit in landschappen.
 

Reisaanbod rondreis Cuba met de auto

 
Rondreis Cuba
15 daagse rondreis Cuba proeverij
Vanaf prijs € 995,--
Deze rondreis in Cuba brengt je naar de mooiste plekjes op het eiland en geeft je een goede impressie van de natuur en cultuur van dit prachtige land. De oldtimer chevrolets en lada’s die herinneren aan de roerige geschiedenis van het land, vormen een uniek straatbeeld. Tot slot kun je nog lekker nagenieten op de parelwitte stranden van Varadero.
 
 
 

16 daagse rondreis Cuba

 
16 daagse Cuba rondreis 
Vanaf prijs p.p. € 1095,-- 
Deze reis is een prachtige mix van cultuur, natuur en strand en biedt de mogelijkheid om actief te genieten van ditmooie land. De geschiedenis in Santa Clara die vertelt over de revolutie of het mooie Unesco stadje Trinidad en natuurlijk de prachtige hoofdstad welke herinnert aan een roerige geschiedenis. Op deze route krijg je volop de gelegenheid om te fietsen, wandelen, paardrijden, zwemmen in de waterval, duiken/snorkelen of zelfs salsa dansen.
  
 
Vinales317 daagse rondreis met privé-chauffeur
Vanaf prijs p.p. € 1795,--

Een mooie rondreis met privé chauffeur door het altijd mooie Cuba. Je begint in het authentieke Havana waarna je, door de tabaksplantages, naar het prachtige dorpje Viñales reist. Je wandelt door de prachtige natuur in las Terrazas en doet het wonderschone Unesco stadje, Trinidad, aan. Daarna reis je door naar het stadje Sancti Spiritus, om daarna naar Santa Clara te reizen, de stad die in alles Ché Guevara, ademt. Tijdens deze reis bezoek je alle highlights en krijg je een volledige indruk van dit prachtige land.

 

 

 
havana318 daagse familierondreis door Cuba
Vanaf prijs p.p. op basis van 4 personen € 1095,--
Speciaal voor gezinnen hebben wij een prachtige familiereis samengesteld. Een superleuke reis met mogelijkheid voor activiteiten als snorkelen, duiken, canopy, paardrijden, fietsen, wandelen bij de watervallen en veel meer. Op deze reis kom je op de mooiste plekjes waar het hele gezin gegarandeerd optimaal gaat genieten. Mooie strandjes onderweg, leuke stadjes en natuurgebieden; alles komt aan bod.
 
 
18 daagse rondreis Cuba totaal
18 daagse rondreis Cuba totaal
Vanaf prijs p.p. € 1295,--
Op deze rondreis bezoek je alle hoogtepunten van dit bijzondere land. Na de prachtige hoofstad, bezoek je de bergachtige landschappen van Topes Collantes en Sierra Maestra. Geniet van de mooie watervallen, mooie strandjes en plekjes die getuigen van een roerige geschiedenis en de Spaanse koloniale tijd. Overnachtingen doe je bij de Cubanen thuis in de zogenaamde casas particulares. Onze casas zijn met zorg en persoonlijke aandacht geselecteerd.
 
 
21 daagse rondreis Cuba cultuur, natuur en strand
21 daagse rondreis Cuba cultuur, natuur en strand
Vanaf prijs per persoon   1695,--

Deze prachtige rondreis brengt jullie naar de mooiste plekjes op Cuba. Van de hoofdstad naar het meest westelijke duik- en snorkelparadijs Maria la Gorda, het mooie natuurgebied Las Terrazas, de Varkensbaai en Trinidad. Afsluitend genieten van het heerlijke eiland Cayo Las Brujas, om af te sluiten aan de parelwitte stranden van Varadero.

 
 
 
 
 
28 daagse rondreis Cuba compleet
21 daagse rondreis Cuba compleet 
Vanaf prijs p.p. € 1595,--
Een complete rondreis door Cuba. Je begint in Havana waarna je, door de tabaksplantages, naar het prachtige dorpje Viñales reist. Je doet het mooie Unesco stadje, Trinidad, aan waarna je door reist naar de Sierra Maestra waar Fidel Castro de revolutie voorbereidde. Uiteindelijk kom je op deze reis in de 2e hoofdstad van Cuba, Santiago de Cuba. Je krijgt tijdens deze reis een volledige indruk van alle mooie plekjes die dit land te bieden heeft.
 
 
 

Reisaanbod rondreis Cuba met de Bus 

 
trinidad1
Cuba met de bus, 15 dagen
vanaf prijs p.p. € 895,-
Cuba kent een goed openbaar vervoer netwerk voor toeristen. Er zijn speciale lijndienstbussen die je op een comfortabele manier van stad naar stad brengen. Tijdens deze reis bezoek je alle highlights van Cuba met lijndienstvervoer. Van Havana naar Cienfuegos, het UNESCO stadje Trinidad en de levendige provincie stad Santa Clara. Via Las terrazas en het prachtige plaatsje Viñales met de tabaksplantages, weer terug naar Havana.
 
playa larga1b8 daagse rondreis met de bus
vanaf prijs p.p. € 649
Deze reis is puur genieten van de heerlijke hoofdstad van dit prachtige land. Logeren in een heus maffia hotel midden in het centrum van de oude stad. Tijdens een tour met een oldtimer cabriolet de stad bekijken om daarna de stad te verlaten voor de het platteland van West Cuba, de tabaksplantages. Aan de authentieke strandjes van Cayo Jutias heerlijk relaxen en genieten van zon, strand en water. Tot slot nog ziplinen in het natuurgebied wat ook wel de Regenboog van Cuba wordt genoemd. Deze reis is uitermate geschikt om samen, als ouder en kind, wat quality time door te brengen.  
 
 
  

Reisaanbod rondreis Cuba combinatie

 
29 daagse rondreis Cuba combinatie fiets en bus
29 daagse rondreis Cuba combinatie fiets en bus
Op de fiets ontdek je je omgeving op een totaal andere manier. Tijdens deze reis, verken je het westelijk deel van Cuba op deze sportieve manier. Je fietst dwars door de tabaksplantages en bezoekt de leuke dorpjes die het land rijk is. Na dit sportieve avontuur, vervolg je met de lijndienstbus waarvoor wij de tickets al gereserveerd hebben. Op deze manier reizen door Cuba is comfortabel en zeker een aanrader.
 
 
21 daagse rondreis combinatie auto en fiets
21 daagse rondreis combinatie auto en fiets
Tabaksplantages, kalksteengrotten, mooie niet toeristische dorpjes, Trinidad en veel meer. Kortom: ontmoet het authentieke Cuba. Deze unieke reis is een combinatie van sportief en actief bezig zijn: fietsen door de tabaksplantages en rondreizen in Cuba met een huurauto. Een heerlijke manier om alle bijzondere plekjes in dit prachtige land te ervaren. 
 
 
 
 
 KLM
 
 
Contactformulier
 
 
 
Reiservaringen
 
 
 
Cuba op het tweede gezicht
boek2kopie
 
 
 
Bestellen
 
 
 
 

 

 

KLM